سیدنی_استرلیا

  • موقعیت : سیدنی ، استرالیا
  • آتلیه طراحی : Downie North Architects
  • سال ساخت : ۲۰۱۴
  • این پروژه برای تطبیق با نیازهای یک خانواده ی جوان مانند، لذت بردن از نورخورشید ، در آغوش گرفتن باغچه ای کوچک و به قاب گرفتن منظره ای زیبا و بدیع طراحی شده است. این پروژه در سال ۲۰۱۴ در لیست جایزه های خانه مسکونی و در تعدادی از مجلات و کتاب های طراحی منتشر شده . دیوار های خانه سفید در نظر گرفته شده است ، دیوار اصلی در فضای نشیمن دیواری با بافت آجر انتخاب شده است تا بافت آجر گرما و صمیمیت فضارا افزایش دهد و به نقطه عطفی در فضای خانه تبدیل شود.کف پوش های خانه در پالت رنگ های طبیعی و قهوه ای انتخاب شده اند که به صمیمیت محیط بیافزایند.

پنجره های سرتاسری در فضا گویی طبیعت را به فضای داخلی آورده است.در نظر گرفتن فضایی ایوان مانند رو به باغچه ی خانه فضایی دلنشین برای استراحت به کاربران خانه داده است.قرارگرفتن پنجره ای باریک درقسمت نهارخوری گویی طبیعت را در جلوی چشمان شما قاب گرفته اند.

گالری تصاویر
ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *